You are here: Home Over Ons

safiera koerier

Over Ons

Safiera Koerier visie

“Zekerheid van vertrek tot aankomst”  dat is waar Safiera Koerier voor staat. Wij streven naar een constante kwaliteit en service. Als u ons belt krijgt u altijd direct een ervaren transportplanner aan de lijn die u kan informeren welke vorm van transport het beste bij uw zending past. Ook kunnen zij u altijd direct vertellen waar uw zending zich bevind en wanneer deze afgeleverd wordt. Moet uw zending opeens ergens anders afgeleverd worden? Geen probleem, Safiera Koerier streeft naar maximale flexibiliteit zodat uw zending te allen tijde bijgestuurd kan worden.

Onze klanten
Ruim 700 opdrachtgevers hebben inmiddels hun weg naar Safiera Koerier  gevonden. Zij waarderen de deskundigheid en het hoge serviceniveau én de stabiele en concurrerende prijzen. Safiera Koerier werkt onder meer voor de  farmaceutische industrie, de medische sector, de IT-sector, de grafische sector en de detailhandel.

Onze prijzen
Transport is in veel sectoren een belangrijke kostenfactor. Safiera Koerier denkt graag mee over de voordeligste transportvorm van uw zendingen. Hoe langer wij de tijd hebben om uw zending af te leveren hoe goedkoper deze wordt. Onze tarieven zijn niet alleen concurrerend, maar ook stabiel. Want met stabiele prijzen weet u waar u aan toe bent. Safiera Koerier stelt het belang van de klant centraal, ook als het gaat om de tarieven.

Onze toekomst
Safiera Koerier is trots op de diensten en producten, maar leunt niet achterover. Ook in de toekomst wil Safiera Koerier kunnen blijven voldoen aan de wensen van opdrachtgevers. Daarom werken we voortdurend aan nieuwe producten en diensten. Waar mogelijk, zoeken we daarin samenwerking met collega's en aanpalende sectoren.

 
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator